SIA Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne saimnieciskās darbības konkurētspējas veicināšana

SIA Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne saimnieciskās darbības konkurētspējas veicināšana

SIA “Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” ir pilna cikla gaļas pārstrādes uzņēmums, kas ražo vairāk kā 150 gaļas produktu veidus. Uzņēmums nodrošina ražošanas ciklu sākot ar lopu kaušanu savā lieljaudas kautuvē līdz gatavās produkcijas piegādei klientiem visā Latvijas teritorijā.

Tā kā līdz šim uzņēmuma īpašumā esošā kravas automašīna jau bija nolietojusies un vairs nebija lietojama uzņēmuma saimnieciskās darbības ietvaros, to bija nepieciešams aizvietot ar jaunu tehniski labi aprīkotu kravas automašīnu.

Projekta īstenošanas rezultātā tika ievērojami palielināta uzņēmuma SIA “Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” saimnieciskās darbības efektivitāte un konkurētspēja. Tika iegādāta jauna kravas automašīna, kas tiks izmantota ne tikai gatavās produkcijas transportēšanai, bet arī izejvielu piegādei no ražotājiem. Kā arī projekta ietvaros, tika iegādāta jauna ražošanas iekārta – cīsiņu apvalka noņēmējs. Pateicoties šīs iekārtas iegādei uzņēmums spēs patērētājiem piedāvāt jaunu produktu – cīsiņus bez apvalka. Tādējādi tiks bagātināts uzņēmuma produkcijas sortimentu un iegūti jauni klienti, kas savukārt kāpinās uzņēmuma realizēto apgrozījumu.

 

Uzņēmums SIA Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne
Uzņēmuma saimnieciskās darbības veids Pilna cikla gaļas pārstrādes uzņēmums, kas ražo vairāk kā 150 gaļas produktu veidus.
Projekta nosaukums SIA “Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” konkurētspējas veicināšana
Projekta Nr. 17-00-A00402-000007
Projekta īstenošanas termiņš 2017. gada decembris – 2018. gada februāris
Atbalsta programmas nosaukums Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē
Sadarbības iestāde Lauku Atbalsta dienests
Projekta mērķis Uzņēmuma saimnieciskās darbības efektivitātes un konkurētspējas kāpināšana.
Projekta apraksts Projekta ietvaros tika iegādāta jauna kravas automašīna, ar kuras palīdzību uzņēmumam būs iespējams piegādāt produkciju daudz lielākos apjomos un samazināt uzņēmuma transportēšanas izmaksas. Kā arī tika iegādāta cīsiņu apvalka noņēmēja iekārta, kas ļaus bagātināt uzņēmuma saražotās produkcijas sortimentu.
Projekta kopējās izmaksas 119 850 EUR
Saņemtais Eiropas fondu finansējums 47 940 EUR

Vairāk par SIA “Gaļas pārstrādes uzņēmums Nākotne” produkciju un īstenotajiem projektiem lasi uzņēmuma mājaslapā: www.gpu.lv

Leave a reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *